lunes, 23 de noviembre de 2009

Seminari

Avui en la sessió de seminari, la Loles ens ha convidat a berenar perque el disabte 21 de novembre es va casar, Felicitats Loles!
Esta fent el recull de d'informació, fotos, lectures i tot tipus de recerca sobre la setmana d'activitats que vam realitzar. A nosaltres ens ha tocat fer la noticia publicada al periodic El Pais "los niños ingleses tendrán educación sexual en primaria"
Tracta sobre si cal o no que els nostres nens, fills o alumnes tendrien que començar a tenir coneixements sobre l'educació sexual en primària, es a dir, a partir dels 5 anys. Això es el que volen fer en les escoles d'Anglaterra. Aqui a Espanya hi hagut una polemica sobre si tendriem que fer-ho també, clar que hi ha de totes les opinions, molts pares estan en contra ja que pensan que els seus fills experimentaran abans.
La meva opinió es que els nens espanyols tambe tindrien que començar a explicar-lis molt abans del que fan ara, ja que tot a canviat, la societat, la cultura i cada cop més els nens experimenten molt més petits. Així que jo proposaria començar als 8 anys mes o menys ja que seria una bona edat perque es quan comença a notar-se els canvis fisics hormonals els nois i les noies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario