martes, 13 de octubre de 2009

Seminari

En la tercera sessió de seminari hem realitzat la classe a l’aula d'informatica ja que vam parlar amb la nostra tutora i li vam comentar que teniem alguns problemes amb el blink i vam decidir fer la classe dedicat al blink. Ens han comentat tota l’informació que podem disposar a traves del blink, ja sigui, en la part de secretaria acadèmica hi podem trobar: els horaris, calendari acadèmic, dades d’examen. En la part de informació comuna podem trobar tota la cartellera, carpetes i fitxers, correus d’altres alumnes, etc...
Hem realitzat una prova a l’hora d’enviar un correu amb documents adjunts, com buscar una persona de la nostra facultat, etc..

En la quarta sessió de seminari les nostres companyes han realitzat la activitat de buscar una noticia d’actualitat, que parlava del abús d’una professora als seus alumnes, es tracta d’una noticia d’actualitat ja que això passa molt sovint en les aules, un cop feta l’exposició hem realitzat una activitat d’empatitzar, es a dir, teníem que posar-nos en el lloc a favor dels professors i altra part de la classe a favor de els alumnes. Ha estat molt interessant ja que la gent es molt participativa i semblava que estigues passant en aquell moment. I per ultim durant aquesta setmana i la que bé realitzarem entrevistes amb la nostre tutora.
La notícia

No hay comentarios:

Publicar un comentario